perjantai 31. heinäkuuta 2009

Taas muutetaan!

Sussu tamman kanssa olisi taas muutto edessä. Ja niinkuin mä vannoin, etten enää tallia vaihda, tarpeeks on neidin kanssa muutettu. Eikä mulla mitään negatiivista sanottavaa ole tallista eikä hoidosta!! Missään nimessä! Rahapoliittinen ratkaisu tämä tällä kertaa.
Seuraavaksi tamman osoite vaihtuukin 30.8 Kytäjälle Hallahuhtaan. On se kyllä mukava toisaalta päästä pikkutalliin, rauhalliseen maisemaan. Kokopäivätarhaus on tietty kaikkein suurin plussa, kun tamma taitaa saada vielä tarhailuseuraakin. Ja siitä tamma tykkää :D
Ainut harmittava asia on tuo tallimatkan kasvaminen 5 minuutista 20:eeen. Noh, eihän sekään vielä paljoa ole. Jotenkin tuntuu sitten turvallisemmalta ottaa koirakin mukaan, kun ei ole sillä tavalla enää tietä vieressä.
Sekin on tietty suuri plussa, että Emma vanhempineen sitten on ihan vieressä. Kivempi suunnitella kantakirjausta ja kisoja, kun kuski näkee tamman kehityksen melkein päivittäin. Ja valmentajia löytyy kumpaankin lajiin "omasta takaa" :)

Kotonakin meillä on kohta ns. muutto. Kolmannen huoneen remppa on kovaa vauhtia käynnissä ja parin viikon päästä jo valmis! Uuden huoneen ulkoseinään on jo tehty reikä ja uusi ikkuna ja ovi takapihalle sitä reikää täyttämässä. Uudesta pihasta on tulossa valtava ja minä kun en ole mikään hortonomi, olen aivan paniikissa tulevista kukkasista ja muista kasveista. Uuden makkarin ja vanhojenkin huoneiden sisustusta pitäisi suunnitella. Ostaa uutta sohvaa, lamppua, lipastoa, mattoa ja verhoa. Kääk. Tänään sovittiin jo, että koira saa vanhan makkarin itselleen, saa siellä oleskella sitten. Aitaa pitäisi rakentaa pihalle ja puutarhakalusteetkin metsästää jostain alen loppurysäyksestä...

Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti